MR%20(1)_edited.png

Mr Detailing & Rekond

Vi är ett litet familje företag som håller till i Hisings Backa, vår tanke är att sprida kvalite i det vi är bäst på, att underhålla fordon som har ett soppas slitage i lacken att de tappar värdet pga dess utseende. Vi starta med att ''hobby polera'' åt vänner och familj 2018, sedan dess har förfrågningarna blivit allt fler efter att andra sett våra resultat. Då förstod vi att vi var tvugna att starta ett företag, för att kunna ta emot allt fler fordon som behöver korrigering av lack.

År 2020 startade vi upp företaget och där började vår resa och vår ambition mot kvalite. Via vårt arbete kunde vi bevisa att vi arbetar mot kvalitet och att kvantitet inte har en större betydelse för oss. Vi arbetar hellre en dag eller några timmar extra för att överträffa våra kunders förväntningar och att det lönat sig, absolut har det gjort det. 

År 2020 blev vi även årets rekommenderade företag av reco.se, vi blev även certifierade av Angelwax, därav kan vi erbjuda garantier upp mot 60 månader. 

År 2021 tog vi in Nanolex i vårt sortiment, därefter blev vi UC märkta om GOD KREDITVÄRDIGHET. Vi säger detta återigen till er kunder, vi strävar efter kvalité och inte kvantitet därav kan ni som kund känna er trygga när ni lämnar in ert fordon till oss.

Varmt välkomna in till oss på Mr Detailing & Rekond

Börsåsgatan 44 - Götebprg - Telefon: 031 / 55 11 12 - E-post; info@mrdetailingrekond.com